2011-10-16
 12:12:57

What Makes You Beautiful - Kapitel 3

Vi hade tagit ut alla våra klänningar vi ägde från våra garderober och hängt upp dem på gardinstången. Vi provade nästan allihopa och bland de sista jag provade fanns en vit, kort klänning med ett silvrigt metall skärp med detaljer på, den hade en urigning och en insydd bandeau bh under, jag bestämde mig för den. Och till det en ljusbrun handväska med fransar och ett par bruna pumps.

Jag var faktiskt nöjd med min outfit, enkel men snygg.

Emma hade valt en enkel svart, kort klänning med en silvrig väska där 'axelbandet' var uppdelat i två delar, och så klart hade hon ett par converse till, som jag hade förstått det, var de det enda skorna hon använde. Men det passade henne bra, faktiskt.

Nicole däremot, tog väldigt lång tid på sig. Vissa klänningar satt perfekt på henne, men ändå var hon inte nöjd. Tillslut bestämde hon sig för en vit spetstopp instoppad under en hög pennkjol, till det ett par höga klackar.

Vi tog en taxi till nattklubben vi skulle vara på och redan utanför hörde man musiken pulsera där inne. Det var en lång kö ifrån ingången som sträckte sig hela vägen fram till vägen. Skulle vi behöva köa? Toppen.

Tänkte jag sarkastiskt för mig själv medans vi klev ut ur bilen, till min förvåning drog Nicole med sig mig förbi kön, och emot klubben. Jag tittade på de som stod i kön men ingen verkade reagera negativt.

Jag tittade lite osäkert på Emma som gick bredvid mig.

"Shouldn't we queue too?"

"No, this club is for the students from our school, we don't need to queue. It's the ones that's from other schools."

Jag nickade, och stannade till när vi kom fram till dörrvakten.

"Hello"

Sa Nicole och livvakten flyttade på sig så att vi skulle kunna komma in, så fort vi kom in i festlokalen drog Nicole ut mig och Emma på dansgolvet. Vi började dansa till "Give me everything tonight" och Emma snurrade mig tills jag vart yr, jag skrattade och fortsatte röra mig till musiken.

Jag var egentligen inget partydjur, jag brukade inte klubba. Druckit hade jag väl gjort någon gång, och vart på fest likaså, men jag har aldrig tyckt att det varit kul, inte som nu. Med Emma och Nicole var det roligt, vi skrattade och dansade med varandra, hade kul helt enkelt.

Nicole hade gått iväg för att hämta drinkar, jag och Emma var ganska trötta så vi gick och satte oss vid ett av borden, jag lutade huvudet mot bordet en liten stund då någon trampade på min hand och jag skrek till av smärta. Jag tittade upp och såg en tjej i långt blont hår, endast iklädd en rosa bh och ett par stringtrosor. Hon flinade åt mig. Just då kände jag igen henne, tjejen ifrån engelska lektionen.

Hon drack ur en spritflaska och klev över till bordet bredvid där några killar satt och började dansa, visslingar hördes och jag suckade.

En översminkad, bitchig blondin. Hur kan de ens gilla henne?

Jag blev en aning chockad när jag såg att Harry satt vid det bordet, han betraktade henne från topp till tå, bet sig i läppen och flinade. Vad såg han i henne?

Emma tog tag i min arm och log.

”Are you okay? She’s a total bitch.”

Jag höll kvar blicken på Harry ett tag, men han var för upptagen med Cori.

Jag vände blicken emot Emma då Nicole kom med tre drinkar i händerna.

”Drinks!”

Skrek hon och slog sig ned bredvid mig, hon räckte mig en av de gula drinkarna och en till Emma. Jag förde glaset sakta till munnen och möttes av en otrolig stark smak. Jag hostade till. Den andra klunken gick bättre, och i den tredje svepte jag hela glaset.

Jag ville bara kunna ha kul ikväll.

Jag frågade om vi inte kunde gå till baren och både Emma och Nicole höll med.

Snart var vi ute på dansgolvet igen, jag hade ingen aning om hur mycket jag druckit, men alldeles för mycket. Kanske 20 drinkar? Jag stod nu och dansade med en främling, men det kändes bra.

Killen som dansade bakom mig tog tag runt mina höfter och vände mig om, först då kunde jag se vem det var, Harry. Jag tog ett djupt andetag och försökte att inte rodna, men det var inget jag kunde kontrollera.

Han drog mig närmare, så att vi stod så tätt man kunde. Jag kunde höra hans andetag även fast musiken dunkade på högsta volym. Hans huvud närmade sig snabbt mitt och utan att jag han tänka, så nuddade hans läppar mina och vi började hångla.

Harry lämnade mig ensam på dansgolvet efter det, jag var för full för att ens bli ledsen. Dessutom kommer jag säkert inte komma ihåg vad som hände imorgon.

Jag hade gått tillbaka till baren, för ett par andra drinkar. Den här gången kunde jag inte gå utan att ramla. Jag försökte desperat hitta Nicole eller Emma, men jag kund inte hitta dem någonstans. Jag vinglade ut emot utgången och när jag satte mig på en bänk för att försöka komma tillbaka till verkligenheten, men när jag skulle resa på mig föll jag ihop på marken och det blev helt svart.

Jag vaknade upp i min säng, Emma och Nicole var inte här. Jag höll mig för huvudet..vänta lite, hur kom jag då hem igår? Jag plockade upp ett par bakfylla tabletter ur min sänglåda och svalde dem.

Jag hade fortfarande ont i hela kroppen, och var för trött för att ens tänka. Jag slut mina ögon och somnade om ganska snabbt.

När jag vaknade igen var Emma och Nicole tillbaka, de log i sina sängar, fortfarande iklädda sina  klänningar sedan igår.

Klockan var ungefär 16.00 när de hade vaknat till, Emma, som inte hade druckit lika mycket som oss, kände sig bra redan då, men Nicole ville bara sova vidare.

Emma satte sig i min säng och tittade på mig.

”How did you come home last night? ”

Jag försökte minnas, men jag kunde inte.

”I don't know, I cant remember”

Hon skrattade och log.

”Let’s sleep cause we have school tomorrow”

Jag nickade, även fast jag inte ens var trött längre. Jag kröp ihop i min säng och somnade snart.

Vi lyckades få upp Nicole nästa morgon, hon klagade hela tiden på att hon såg ut som en ”mess” och de svarta ringarna under hennes ögon.

Jag mådde faktiskt bra, tabletterna hade gjort sitt. När vi klätt på oss gjorde de mig sällskap till engelskan och gick sedan vidare in i klass rummet.

Jag gick och satte mig längst bak bredvid den tjocka killen och riktade blicken mot läraren då jag bara såg blont hår. Jag insåg att det var Cori.

”You should really keep your paws off my boyfriend. I saw you last night. If it happens again then..”

Hennes röst ändrades till en mer hotfull ton. Vad menade hon?

”I’m sorry but I don’t know what you’re talking about..”

Hon böjde sig ner och viskade I mitt öra.

” You and Harry, making out at the party yesterday. I’m gonna get you crushed. You get it?”

Jag tittade oförstående på henne, sedan på Harry som satt längre fram. Han iakttog mig och Cori, och vände sig sedan om mot läraren.

Cori lämnade min plats och jag försökte komma ihåg vad som verkligen hänt igår. Men det var helt blankt.

Vad var det som hände igår, egentligen?


Jag vill börja med att be om ursäkt. Jag vet att jag lovade att det här kapitlet skulle komma upp igår, jag vet att det inte heller är en ursäkt men jag fick magsjuka igår. Skrev ett lite längre kapitel som 'tröst' , hoppas att ni tycker att det okej. Kommentera gärna vad ni tycker.
2011-10-14
 22:08:10

Sorry

Förlåt! Men det tredje kapitlet kommer jag lägga upp imorgon morgon, om det är okej? tack för alla kommentarer, jag lovar att det kommer upp imorgon!
2011-10-14
 18:13:42

Ny Design

Gjorde en ny design lite snabbt, och för er som undrar så kommer jag att försöka att få upp kapitel 3 ikväll. förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen men som sagt så går skolan före bloggen. Jag kan lova er att det kommer att vara dubbelt så bra uppdatering hedan efter! Tack för att ni är så tålmodiga :)
Kommentera gärna vad ni tycker om designen, och peppa mig att skriva ett extra långt kapitel ikväll?
Och just det. Jag har börjat att göra gratis headers, 1D relaterade alltså. Om du är intresserad mejla mig vad du vill ha med, kan även göra enkla designer. Det är bara att fråga om det ni vill ha. Mejl:
[email protected]

2011-10-07
 16:23:27

What Makes You Beautiful - Kapitel 2

Jag vaknade på morgonen av någon som ryckte i mig, jag möttes av Nicoles bruna ögon och hon log emot mig.
-Rise and shine! We're starting in a hour!
Jag satte mig upp i sängen och tittade mig omkring i rummet, Emma satt och läste något vid skrivbordet, säkert var det något skolrelaterat.  Nicole hade försvunnit in i badrummet och jag tittade på klockan bredvid mig på nattuksbordet, den var 07.00.
Jag hasade mig ur sängen och öppnade garderoben som Emma och Nicole hjälpt mig att packa in alla mina kläder i igår kväll, jag tog fram skoluniformen som låg längst upp i klädhögen och la den på min säng.
Jag drog på mig den blå kjolen och betraktade mig själv i spegeln på garderobsdörren, den satt faktiskt bra, men den var lite för kort, man såg nästan mina trosor. Jag drog skjortan över huvudet och stoppade in den under kjolen, knäppte upp de tre första knapparna och drog på mig koftan över. Inte så dumt.
Jag försökte välja bland mina ofantligt många skor som låg i garderobsbottnen och tittade lite osäkert på Emma som satt koncentrerat och läste ur sin bok.
-Can you help me ..
Emma tittade upp, och jag pekade på mina fötter. Hon lutade sig bakåt och tittade emot badrummet,
-Nicole!
Nicole kom utgående ifrån badrummet och log av förtjusning när hon såg alla mina skor, hon satte sig ned på golvet och tittade bland dem.
-You don't wanna look too dressed up, but heels always work! Always.
Hon log lite triumferande och höll upp mina beiga klackar jag köpt i New York förra sommaren, jag tog emot dem och tittade på henne,
-Thanks.
Jag drog på mig skorna och hämtade min handväska som låg på min säng, Nicole hade satt på sig ett par svarta klackar medan Emma hade på sig ett par klassiska converse.
Jag följde efter dem ut i korridoren och vi gick åt vänster, Nicole log emot mig.
-You're having your class here, so we'll see you for lunch, ok?
Hon pekade på en trädörr lite längre bort och jag nickade, det var så stort, jag hade ingen aning om hur jag skulle hitta till matsalen, jag hade inte ens deras mobilnummer. De vinkade till mig och gick vidare genom korridoren.
En man klädd i en v-ringad tröja med skjorta under kom emot mig och log.
-Mr. Pesele , are you our new student.. han började bläddra bland några av papprerna han höll i.
-..Miss Holly Gardner?
Jag nickade
-I'm your English teacher, here's your schedule.
Han räckte över pappret till mig och jag stoppade ner det i min väska och följde med resten av eleverna som gick in i salen efter Mr. Pesele.
Jag satte mig ned vid en ledig bänk och tog upp min penna ifrån väskan, när jag lyfte huvudet uppåt igen, så stod en tjej precis framför mig och stirrade på mig. Hon hade blondt,lockigt hår och hade väldigt mycket smink, hon hade knytit sin skjorta så att man såg hennes navelpiercing och hon hade knäppt upp skjortan nästan fem knappar. Hon tuggade på sitt tuggummi och tittade på mig som om jag var dum i huvet.
- What's your problem, like seriously?
Jag tittade mig omkring, menade hon mig? Hon tittade rakt på mig så jag antog det.
-What do you mean?
-Your filthy ass on MY seat. That's the fucking problem!
Jag tittade mig omkring igen och lade märke till att alla tittade på oss, härligt, tänkte jag. Det första jag gör är att ställa till en scen.
-Oh, I'm sorry!
Jag plockade snabbt ihop mina saker och hon suckade ljudligt och satte sig ner. Jag gick och satte mig på den enda lediga platsen längst bak i klassrummet bredvid en tjock kille som dreglade.
När det äntligen var dags för lunch så var problemet bara att hitta matsalen. Inte en chans. Tänkte jag för mig själv och log när jag fick syn på Harry som stod lutad mot en vägg och pratade med några tjejer.
Jag gick sakta fram till honom och knackade honom på axeln,
-Hey.
Han vände sig om och tittade på mig, tjejerna som han pratade med sa någonting tyst och skrattade.
-What?
Han lät irriterad, jag tittade frågande på honom, han var ju så trevlig och gullig igår?
-I thought you maybe could help me ..
Jag vart avbruten av tjejerna som fnittrade och Harry tittade på dem och rykte på axlarna.
- Why ? And no.
Jag tittade shockat på honom. Vilket svin. Jag vände på klacken och bestämde mig för att fråga i receptionen istället.
När jag äntligen kom till matsalen tog jag mat som bestod av köttbullar och mos, och gick och satte mig med Emma och Nicole som satt i mitten av salen.
-Hello!
Emma log och flyttade in lite så  att jag skulle få plats bredvid henne. Jag satte mig ner och lade märke till att det var en kille som satt bredivid Nicole, han såg väldigt bra ut. Han lutade sig sakta in och kysste henne.
-That's Nicoles boyfriend, Sean.
Berättade Emma och log.
- Over there.
Hon pekade på ett bord där en massa tjejer satt, alla såg väldigt bra ut, i mitten satt även tjejen ifrån engelskan.
-That's the plastics. We call them that, you know, as in the movie Mean Girls?
Jag nickade och skrattade till.
-The blonde one with pink shoes is Shannon, she's quite dumb and she's a rumour spreader. The one wih red hair is Mel ,  the one with the ponytail is Lisa, the one that looks like a slut is Cori.
-The blonde one in the mittle?
Frågade jag och hon nickade långsamt.
-She's such a bitch. But all the boys loves her. Anyway, the brunettes are twins, they're called TJ and Allison. Total bitches too, all of them are.
-And they,
Hon pekade på bordet bredivid.
-They are the geeks. No status at all. They're like robots, so unsocial you can be.
Hon fortsatte berätta om de olika "grupperna" under hela lunchen och jag skrattade åt hennes inlevelse när hon berättade om olika saker personerna gjort.
-And who are we? I mean, you and Nicole.
-We are the normal kids, we may be hot, but we're not popular enough. And with popular I mean act like a bitch all the time.
Jag skrattade åt henne, hon var rolig. Nicole var fortfarande upptagen med att hångla med Sean och jag suckade, när vi skulle gå ut ur matsalen passerade vi Harry, han hade ett helt gäng tjejer efter sig.
-That's Harry Styles, this school's most popular guy. Lady magnet. Sometimes he's really sweet and everything, but he can be such an ass too.
Jag visste inte riktigt om jag skulle le mot honom  eller inte, med tanke på vad som hände tidigare idag, men mot min förvånan log han emot mig. Jag log lite svagt tillbaka och kände hur Emma stötte till mig i sidan.
-No way! Did he just smile at you?!
-No?
Ljög jag, jag orkade inte berätta allt, det fanns inte så mycket att säga dessutom.
-He did! I saw it myself!
-No he didn't! He looked pass me, probably someone behind me.
-What are you talking about I saw..
Nicole avbröt henne och jag log tacksamt emot henne.
-So are we going to the park for some sun?
-Sounds great!
Vi gick till vårat rum för att sätta på oss vanliga kläder och bikini, sedan gick vi ut till poolområdet i parken framför skolan och la oss i gräset.
Jag lät solen steka min kropp och satte på mig mina Ray-Ban solglasögon. Efter ett tag märkte jag hur någon tittade på mig, jag kisade och fick syn på en grupp killar som tittade åt mitt håll. En busvisling hördes.
- They're looking for someone easy to get, don't pay attention.
Sa Nicole och log.
-So, any plans för tonight?
-We're going out clubbing, d'you wanna join?
-Yeah, that sounds great!
Jag lutade mig emot min handduk och slöt ögonen.

Tycker ni att det var dåligt? Vet inte vad jag själv tycker,, vart bara stressad över att jag berhövde uppdatera! Men kommentera gärna ideer och feedback! Det uppskattas! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!