2011-11-26
 21:04:54

What Makes You Beautiful - Kapitel 5

Harry’s point of view

 

Jag tittade upp ifrån min mattebok och bet lätt på toppen av min penna medan jag tänkte. Plötsligt dök Holly upp i mina tankar, det som Cori gjort emot henne i matsalen.

Jag är en av de killarna som har ett rykte som ”player”. Jag har aldrig varit kär på riktigt, det har bara blivit så. Jag byter tjejer ofta, inga långvariga förhållanden, oftast bara one night stands.

Men det är inte det riktiga jag, det jag:et som jag genom allt detta försöker dölja.  Vad skulle folk säga om de fick reda på att jag sjunger? Att jag är en bög? Det är åsikterna jag är rädd för.

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, och när jag träffade Holly var det som om något förändrades,  jag kände mig varm i hela kroppen efteråt. Jag tycker om henne, det gör jag.  Därför blir jag så arg på mig själv när jag hela tiden medvetet sårar henne för att rädda mitt rykte.

Jag kände mig illamående över att behöva välja, eftersom att det är något speciellt med Holly.

Men det går inte, en kille som jag kan inte bli tillsammans med en tjej som henne. Det går helt enkelt inte, inte en chans. Det bästa är att bara ignorera henne och försöka glömma bort henne.

Jag tittade ner i boken igen och gjorde ett nytt försök på att lösa talet.

Holly’s point of view

Jag plockade upp ett vitt linne och slängde in det i tvättmaskinen, Nicole hade gått för att hämta nytt tvättmedel eftersom att det var slut så jag sorterade upp all tvätt så länge.

Allt är så komplicerat.  Jag tror att jag fallit för Harry, men jag försöker att förneka det . Jag förstår inte hur han tänker, ena sekunden ler han emot mig och andra skrattar han åt mig.

”Here it is!”

Nicole stod i dörröppningen med två paket tvättmedel i händerna, hon ställde ifrån sig dem ovanpå maskinen och stoppade in några av hennes kläder. Hon stängde igen luckan och klickade på ”start”.

Jag kunde helt enkelt inte sluta tänka på Harry, det är ingen idé att försöka dölja det.

”Are you okay, Hol?”

”I think I’m..I’m in love with him.”

Nicole tittade på mig och gav mig sedan en varm kram.

”He’s a douche bag, he doesn’t deserve such a great girl as you.”

Jag log. Jag visste att de hon ville säga med det är att jag inte skulle kunna bli tillsammans med honom, inte en chans. Jag vet att det är sant, men det gör ont att höra.

”You know what? We’re gonna  get your revenge on Cori.”

“Oh, really?”

Jag höjde ögonbrynen, hämnas är egentligen inte något jag gör, men efter allt Cori gjort emot mig, och många andra, förtjänar hon det. Utan tvekan.

Nicole flyttade sig närmare och började viska i mitt öra.

”Erm, Nicole? Why are you whispering? We’re the only ones here..”

“You never know where that bitch is at, maybe under that towel..”

Hon pekade på en handduk på golvet och jag bras ut i skratt. Hon fortsatte viska och jag nickade sakta.

”This will be great!”

Sa Nicole och jag puttade till henne I sidan. Hon drog med mig upp för trapporna emot vårt rum för att berätta om våran plan för Emma.


Kort kapitel! Har kommit på vad som ska hända framöver nu iallfall, så räkna med bättre uppdatering! Way hey! Tack för att ni är så tålmodiga, betyder mycket för mig. Hoppas att ni gillade kapitlet, nästa kommer definitivt vara längre+ att det kommer ha bilder till. Kommentera gärna :)
2011-11-15
 21:43:21

What Makes You Beautiful - Kapitel 4

Engelska lektionen var äntligen över och jag plockade ihop mina saker som låg utspridda över bänken, en hel timme med grammatik och jag var utsvulten.
Jag gick ut ur klassrummet och styrde stegen emot matsalen, jag funderade fortfarande över gårdagen, över att jag kysst Harry.
Jag tittade mig omrkring och märkte hur alla tittade efter mig, ett par tjejer stod i en klunga och flinade när jag gick förbi.
"What a slut"
Hörde jag bakom min rygg och jag suckade. Undrar om Emma och Nicole visste..?
Jag tittade upp från min bricka och fick syn på Emma och Nicole som satt vid ett av fönsterborden. Jag slog mig ned bredvid Nicole och hon petade mig i sidan.
" I heard who took you home last night, you lucky girl.."
Hon skrattade, jag tittade oförstående på henne. Vem som följde med mig hem?
"Erm.. who?"
"Harry!"¨
Viskade hon tyst och jag såg hur Emmas leende bleknade och hon tittade ner i sin tallrik. Hade Harry följt med mig hem? Och vad hade hänt efter..
Jag blev avbruten i mina tankar av att någon knackade mig på axeln och jag vände mig snabbt om, Cori stod där, med hela sitt " Plastics" gäng med sig, hon höjde sin milkshake emot mig, jag hann inte tänka innan jag hade chokladmilkshake i ansiktet som rann ner under mina kläder. Jag tittade shockat på henne.
"Oops. Sorry." Hon böjde sig ner emot mitt öra och viskade " This haven't even started"
Vid det här laget hade Nicole ställt sig upp och hon puttade hårt Cori baklänges, hon ramlade på en av hennes kompisar som snabbt tog emot henne. Ett par killar klappade händerna och visslade, jag stod kvar där, som fastfrusen.
Harry stod några meter bort, omringad av tjejer, även han skrattade, åt mig.
" Oh my god are you okay?"
Emma hade tagit fram ett par servetter och började torka av mitt ansikte.
" Let's get you into some fresh clothes, okay?"
Nicole stoppade armen runt mig och jag nickade, jag tittade mig omkring igen. Jag kände mig så utskämd, alla fnissade och pekade på mig.
Jag gick direkt in i duschen så fort vi kom innanför dörren till vårat rum. Jag klev ut ur duschen efter 10 minuter och betraktade mig själv i spegeln. Jag tog fram mitt täckstift och täckte över några små finnar i pannan och drog några drag med mascaran. Jag kände ändå inte för att gå ut något mer idag, även fast jag hade två lektioner kvar på dagen, varav en som Cori går i.
Jag klev ut ur badrummet och både Emma och Nicole mötte mig med varsin varm kram.
" Thanks for defending me like that.."
Sa jag och Nicole log emot mig.
" No problem. I really kicked her ass, didn't I?"
Hon flinade. Jag drog på mig min One Piece och kom på att jag behövde tvätta skoluniformen till imorgon.
" I need to wash this for tomorrow.."
" I can show you the laundry room..Emma, do you want to come with us?"
Emma tittade ner i golvet och skakade sedan på huvudet.
" I've class"¨
Jag nickade och plockade ihop min smutstvätt i en väska och följde med Nicole ut i korridoren.
"What's up with Emma?"
"I don't know, really.."
Jag nickade, hon verkade så låg på något sätt. Jag skakade på huvudet, hoppas det inte hade någonting med hela Harry- saken att göra.
Nicole puttade till mig i sidan och flinade.
"So..you and Harry Styles?"
"Oh shut up."
Sa jag sarkastiskr och hon skrattade till och jag kramade om henne. Hon var verkligen en av de bästa vännerna jag någonsin haft.

Förlåt för den hemska uppdateringen, har varit så mycket med skolan! Ska verkligen att försöka att bli bättre! Här har ni ett kapitel, ganska kort, mean bättre än inget eller hur? Kommentera gärna vad ni tycker!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!